Πλήρης δράση στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με αγώνες μεταξύ άλλων σε Τρίπολη, Νέα Φιλαδέλφεια, Λάρισα και Βόλο.
Τέλος, νίκες πανηγύρισαν ΟΦΗ κόντρα σε Athens Kallithea και Ελλάς Σύρου κόντρα σε Αιγάλεω, ενώ χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στη League Phase:
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».