Ο Ολυμπιακός έχει καταλήξει στην επιλογή του Φρανκ Ντιλικίνα για την θέση του γκαρντ, θέλοντας να πλαισιώσει κατάλληλα τους Τόμας Γουόκαπ και Κίναν Έβανς.
Η υπόθεση δεν έχει τελειώσει ακόμα και ούτε υπάρχει κάτι επίσημο καθώς η Παρτιζάν έχει ζητήσει buy-out, ύψους 300.000 ευρώ για να δώσει τον Γάλλο γκαρντ στους Πειραιώτες, καθώς οι δύο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το 2027.
Εν αναμονή λοιπόν των οριστικών εξελίξεων στην υπόθεση, η γαλλική ομοσπονδία, έριξε την… βόμβα της. Συγκεκριμένα, δίχως να υπάρξει κάποια ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού ή Παρτίζαν, οι «τρικολόρ» με ποστάρισμά τους στα social media αποκάλυψαν πως ολοκληρώθηκε η συμφωνία και πως σύντομα ο Ντιλικίνα θα γίνει συμπαίκτης με τους επίσης Γάλλους Εβάν Φουρνιέ και Μουσταφά Φαλ!
Mε την Παρτιζάν την περυσινή σεζόν έπαιξε σε 21 παιχνίδια regular season στη Euroleague και σημείωσε 6.1 πόντους μέσο όρο με 54.5% στο δίποντο και 30/55 σουτ, ενώ πίσω από τα 6.75μ. είχε 37.1% με 26/70. Παράλληλα είχε 1.7 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.