Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε βαριά ήττα από την Γαλλίδα και Νο83 του κόσμου, Έλσα Ζακεμό με 6-2, 6-0 μένοντας εκτός συνέχειας από το 500άρι τουρνουά της Γουαδαλαχάρα. Τα πολλά λάθη (28-8), αλλά και το…ανορθόδοξο στυλ της Γαλλίδας δεν επέτρεψαν στη Σάκκαρη να βρει ρυθμό στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να χαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση στο Μεξικό.
Οι δύο τενίστριες επέστρεψαν στο κορτ τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/9), μετά τη διακοπή λόγω της βροχής, με τη Ζακεμό να προηγείται με 4-1.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Γαλλίδα έκανε το 5-1, η Σάκκαρη μείωσε αρχικά σε 5-2, αλλά δεν κατάφερε να κόψει τον ρυθμό της αντιπάλου της, με τη Ζακεμό να κλείνει το σετ 6-2.
Από εκεί και πέρα, στο 2ο σετ το ποσοστό στα περασμένα πρώτα σερβίς ανέβηκε για τη Σάκκαρη στο 89%. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για την Ελληνίδα τενίστρια, η οποία κέρδισε μόλις 6 πόντους πίσω από το σερβίς της.
Το 51% κερδισμένοι πόντοι πίσω από το πρώτο σερβίς (19/37) και το μόλις 35% στο δεύτερο (7/20) κόστισαν στη Σάκκαρη. Την ίδια ώρα η Ζακεμό με 88% περασμένα πρώτα σερβίς και 78% κερδισμένους πόντους (28/36) έκλεινε εύκολα τα δικά της service games.
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.