«Πέταξαν» μαζί Ιωαννίδης και Βαγιαννίδης για Πορτογαλία (pic)
Φώτης Ιωαννίδης και Γιώργος Βαγιαννίδης μετά την παρουσία τους στην Εθνική Ελλάδος «πέταξαν» μαζί για Πορτογαλία προκειμένου να ενσωματωθούν στην Σπόρτινγκ.
Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της μετά τη νίκη επί της Λευκορωσίας και την ήττα από τη Δανία και ο Φώτης Ιωαννίδης με τον Γιώργο Βαγιαννίδη αποχώρησαν από τη χώρα μας προκειμένου να επιστρέψουν στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, ήταν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό και πλέον συνεχίζουν αμφότεροι στον πορτογαλικό σύλλογο την καριέρα τους.
Μάλιστα, ο 25χρονος στράικερ θα ξεκινήσει να προπονείται με τη νέα του ομάδα, αφού η μετακίνησή του στη Σπόρτινγκ ολοκληρώθηκε λίγο πριν οι παίκτες ταξιδέψουν για να ενσωματωθούν στις Εθνικές τους ομάδες, σε αντίθεση με τον 23χρονο δεξί μπακ που έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του.
Ιωαννίδης και Βαγιαννίδης μαζί στην πτήση για Πορτογαλία

- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442