Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΛ Novibet στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική της Super League (21:00) και θέλει να ξεκινήσει με νίκη την περιπέτειά του στο νέο πρωτάθλημα.
Στην αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρατάσσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον Παβλένκα μπροστά από την εστία και τους Σάστρε, Λόβρεν, Μιχαηλίδη και Τέιλορ στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ είναι οι Οζντόεφ και Μεϊτέ, με τους Χατσίδη, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς πίσω από τον Τσάλοφ.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Παβλένκα, Σάστρε, Λόβρεν, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Χατσίδης, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τσάλοφ.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα