Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρώτο ματς των play offs του Europa League κόντρα στη Ριέκα, την ερχόμενη Πέμπτη (21/8, 21:45) στην Κροατία.
Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Τάισον υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η προετοιμασία για τη μάχη στην Κροατία συνεχίζεται κι η ομάδα δουλεύει πάνω στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.
Την Κυριακή (17.08) οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο μέρος του προγράμματος διεξήχθη δίτερμα σε μικρό χώρο.
Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Τάισον υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.