Τρομερό φινάλε στο Super Cup: Ισοφάρισε σε 2-2 η Παρί με τον Ράμος στο 90+4’ (vids)
«Επτάψυχη» η Παρί Σεν Ζερμέν, ισοφάρισε σε 2-2 στο 90+4’ με τον Γκονζάλο Ράμος και έστειλε τον τελικό του Super Cup στα πέναλτι.
Απίστευτο φινάλε στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup, που πραγματοποιείται στο Φρίουλι του Ούντινε. Η Τότεναμ προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά έφερε το παιχνίδι στα ίσια και το έστειλε στα πέναλτι.
Το δεύτερο γκολ των πρωταθλητών Ευρώπης ήρθε στο 90+4’ από τον Γκονζάλο Ράμος, με τον Πορτογάλο να σκοράρει με κεφαλιά και να στέλνει το ματς στη «ρώσικη ρουλέτα».
Στο 85’ οι Παριζιάνοι είχαν μειώσει σε 2-1 με σουτ του Κανγκ Ιν Λι.
Οι Ιταλοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 39’ με τον Φαν ντε Φεν. Ο Παλίνια δεν κατάφερε αρχικά να νικήσει τον τερματοφύλακα της γαλλικής ομάδας, ο οποίος με τη βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε, αλλά ο Φαν ντε Φεν πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Τότεναμ.
Στο 48’ είχαν κάνει το 2-0 με τον Ρομέρο. Ο αμυντικός της Ίντερ βρέθηκε ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι και με σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Σεβαλιέ για το 2-0 της Τότεναμ.
Δείτε το γκολ:
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός για μια θέση στο Final-4 της Αθήνας
- «Στη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι ο Μαρέσκα αν φύγει ο Γκουαρντιόλα» (pic)
- Ροντινέι: «Θα δώσω και τη ζωή μου για τον Ολυμπιακό»
- Πέθανε ο Ηρακλής Κοτζιάς σε ηλικία 88 ετών
- Η Μπέτις «σφράγισε» το εισιτήριο για το Champions League (2-1)
- Τι βρέθηκε στο σπίτι του Μπράντον Κλαρκ – Οι πρώτες πληροφορίες
- Ενρίκε Ρικέλμε Βίβες: Ο 37χρονος επιχειρηματίας που «απειλεί» τον Φλορεντίνο Πέρεθ (pics+vids)
- Ολυμπιακός: Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-16834998-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442