Παυλίδης: «Τους βάλαμε 14 γκολ με κόντρα διαιτησία» (vid)
Ο Χάρης Παυλίδης μίλησε για την επική πρόκριση της Εθνικής πόλο γυναικών επί των ΗΠΑ και τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε καταπληκτικά και με κόντρα διαιτησία.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και τόνισε πως η ομάδα του όχι μόνο κέρδισε, αλλά το έκανε και με κόντρα διαιτησία. Επιπρόσθετα, τόνισε πως επικοινώνησε με τον Αμερικανό τεχνικό, ο οποίος του είπε ότι οι Ελληνίδες… δεν πιάνονταν.
Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Παυλίδης:
«Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η ψυχή που βγάλαμε. Ο προπονητής τους μου είπε ότι είστε γρήγοροι και δεν σας προλαβαίνουμε.Η Αμερική έχει dna πρωταθλητισμού και εμείς τους βάλαμε 14 γκολ με κόντρα διαιτησία. Γίναμε καλύτεροι και μετά τον αγώνα με την Αυστραλία. Είναι σπουδαίο, έχουμε… ζωή μόνο μερικών μηνών και η προετοιμασία μας δεν ήταν καλή. Στον τελικό θέλω την Ουγγαρία, κάτι της χρωστάμε».
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.