Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηερεσία για πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε δασική έκταση στην περιοχή Χλόη Ροδόπης.
Κινητοποιήθηκαν 36 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 7ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές, 11 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα, με συνδρομή από υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.
Λίγο αργότερα ενεργοποιήθηκε το 112 από την Πολιτική Προστασία καλώντας τους κατοίκους της περιοχής να είναι σε ετοιμότητα αν χρειαστεί να απομακρυνθούν και στη συνέχεια με νέο μήνυμα δόθηκε εντολή εκκένωσης προς την περιοχή Κεχρα.
⚠ Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣
🆘 Δασική πυρκαγιά στην περιοχή #Χλόη της Περιφερειακής Ενότητας #Ροδόπης
‼ Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών
Η Χλόη βρίσκεται σε υψόμετρο 720 μέτρα στα σύνορα με τη Βουλγαρία, στα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και υπάγεται στην δημοτική κοινότητα Κέχρου του Δήμου Αρριανών.
Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση της περιοχής θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη γι’ αυτό είναι καθοριστικό να περιοριστούν οι φλόγες πριν αρχίσει να νυχτώνει.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας