Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ένα σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Λ. Κατσώνη και Πριάμου στο Ίλιον, φέρνει στη δημοσιότητα το in.
Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε τρεις πεζούς και στη συνέχεια ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο.
Στο βίντεο βλέπει κανείς τη στιγμή που το αυτοκίνητο φτάνει στη διασταύρωση με μεγάλη ταχύτητα και παρασέρνει τους τρεις πεζούς, πετώντας τους πάνω σε έναν κάδο απορριμμάτων.
Συνελήφθη ο οδηγός
Πρόκειται για ένα αγόρι 9 ετών και δύο ηλικιωμένους που τραυματίστηκαν.
Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και η Αστυνομία.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Αγλαΐα Κυριακού, ενώ οι δύο ηλικιωμένοι στο Αττικό.
Αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου ενημέρωσαν τους αστυνομικούς για τον οδηγό που τράπηκε σε φυγή και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.
Μετά από λίγη ώρα ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη. Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για έναν 42χρονο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.