Η Ισπανίδα διεθνής, Αϊτάνα Μπονμάτι έλαβε σήμερα (29/6) εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου εισήχθη την Παρασκευή αφού προσεβλήθη από ιογενή μηνιγγίτιδα.
Κατά συνέπεια η δις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» θα επανενταχθεί στην εθνική ομάδα που θα συμμετάσχει στο Euro Γυναικών 2020 (2-27 Ιουλίου), όπως ανακοίνωσε σχετικά, η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF).
Η RFEF δεν διευκρίνισε ακριβώς πότε θα ενσωματωθεί στην αποστολή η Μπονμάτι, ενώ η αναχώρηση της αποστολής για την Ελβετία, έχει προγραμματισθεί για σήμερα.
Η προπονήτρια της Ισπανίας, Μόνσε Τομέ, διαβεβαίωσε ότι θα περιμένει την επιστροφή της Μπονμάτι «μέχρι τον τελικό». Η κάτοχος του τίτλου παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία θα αρχίσει την πορεία της στο Euro στις 3 Ιουλίου στη Βέρνη εναντίον της Πορτογαλίας και στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στις 7 Ιουλίου και την Ιταλία στις 11 Ιουλίου στον Β’ Όμιλο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.