Η Ισπανίδα διεθνής, Αϊτάνα Μπονμάτι έλαβε σήμερα (29/6) εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου εισήχθη την Παρασκευή αφού προσεβλήθη από ιογενή μηνιγγίτιδα.
Κατά συνέπεια η δις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» θα επανενταχθεί στην εθνική ομάδα που θα συμμετάσχει στο Euro Γυναικών 2020 (2-27 Ιουλίου), όπως ανακοίνωσε σχετικά, η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF).
Η RFEF δεν διευκρίνισε ακριβώς πότε θα ενσωματωθεί στην αποστολή η Μπονμάτι, ενώ η αναχώρηση της αποστολής για την Ελβετία, έχει προγραμματισθεί για σήμερα.
Η προπονήτρια της Ισπανίας, Μόνσε Τομέ, διαβεβαίωσε ότι θα περιμένει την επιστροφή της Μπονμάτι «μέχρι τον τελικό». Η κάτοχος του τίτλου παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία θα αρχίσει την πορεία της στο Euro στις 3 Ιουλίου στη Βέρνη εναντίον της Πορτογαλίας και στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στις 7 Ιουλίου και την Ιταλία στις 11 Ιουλίου στον Β’ Όμιλο.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.