Η Ρεάλ Μαδρίτης με ανακοινωσή της γνωστοποίησε πως ο Τρεντ Αλεξάντερ- Άρνολντ είναι πλέον παίκτης των «Μαδριλένων» με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026.
Λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Ντιν Χάουσεν, από την Μπόρνμουθ, οι «μερένχες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ που αποχώρησε από τη Λίβερπουλ!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:
«Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ κατέληξαν σε συμφωνία σύμφωνα με την οποία ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ θα είναι με τον σύλλογό μας για τις επόμενες έξι σεζόν, από την 1η Ιουνίου 2025 έως τις 30 Ιουνίου 2031.
Ο 26χρονος διεθνής Άγγλος φτάνει στην ομάδα μας μετά από την κατάκτηση εννέα τίτλων με τη Λίβερπουλ: 1 Champions League, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 2 Premier League, 1 FA Cup, 2 League Cups και 1 FA Super Cup.
Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο οποίος έχει περάσει όλη την καριέρα του στη Λίβερπουλ, είναι από το 2018 κανονικά διεθνής με την Αγγλία, με την οποία έχει αγωνιστεί σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (2018 και 2022) και ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2024).
Σε ατομικό επίπεδο, έχει συμπεριληφθεί μία φορά στην Παγκόσμια 11άδα της FIFA FIFPro (2020), δύο φορές στην ομάδα της σεζόν του UEFA Champions League (2018/19 και 2021/22) και τρεις φορές στην ιδανική ομάδα της Premiership (2018/19, 2019/20 και 2021/22). Ψηφίστηκε επίσης ως ο καλύτερος νέος παίκτης της Premiership 2019/20.
Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 14 Ιουνίου».
Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή στην «νέα εποχή» της Ρεάλ με προπονητή τον Τσάμπι Αλόνσο, έπειτα από τον Ντιν Χάουσεν που ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.