Τριάντα πέντε χρόνια μετά. Όπως τότε. Στα ίδια μέρη (ΟΑΚΑ) και ίδια ημερομηνία (17 Μάϊου).
Με το ίδιο Κύπελλο να στέκεται ανάμεσα τους. Ολυμπιακός και ΟΦΗ συναντιούνται ξανά σε τελικό για πρώτη φορά από το μακρινό 1990 και εσύ μπορείς να είσαι εκεί.
Το In.gr και η Betsson -Μεγάλος Χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson- σε στέλνουν σε στον τελικό του Κυπέλλου προσφέροντας σου ένα «διπλό» εισιτήριο.
Για να λάβεις μέρος στο Giveaway, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι:
Follow @in.gr_ Follow @betsson_greece Like στο post Tag 2 φίλους στα σχόλια Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 15/5 11:00 π.μ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Γιάννης Τσουκαλάς είναι Έλληνας επαγγελματίας μαχητής kickboxing και Professional K-1 Fighter στην κατηγορία των -67 κιλών με αρκετές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.