Ζήτησε να φύγει από την Μπιλμπάο ο Νίκο Γουίλιαμς – Καραδοκεί η Άρσεναλ (pic)
Ο Νίκο Γουίλιαμς ζήτησε να αποχωρήσει από την Άθλετικ Μπιλμπάο στο τέλος της σεζόν -όπως αναφέρει ισπανικό ρεπορτάζ- και η Άρσεναλ περιμένει στην… γωνία για να τον αποκτήσει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο Νίκο Γουίλιαμς ζήτησε να φύγει στο τέλος της σεζόν από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την Άρσεναλ να καραδοκεί για να τον αποκτήσει.
Η ομάδα των Βάσκων μπορεί να ανακοίνωσε την περασμένη άνοιξη την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γουίλιαμς για τρία ακόμη χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2027, αλλά ο 22χρονος Ισπανός διεθνής θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Όπως τονίζεται από τους Ισπανούς, ζήτησε από τη διοίκηση της Μπιλμπάο να τον παραχωρήσει, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στα 58 εκατ. ευρώ.
Η Άρσεναλ στο… κυνήγι
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Άρσεναλ θέλει να τον αποκτήσει, όμως πρώτα πρέπει να ικανοποιήσει τα οικονομικά «θέλω» της Μπιλμπάο αλλά και του ίδιου του Γουίλιαμς που ζητά τις ίδιες αποδοχές με τα μεγάλα αστέρια των «κανονιέρηδων» για να βάλει την υπογραφή του. Ο επιθετικός των Βάσκων, ζητά 400 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, όσα δηλαδή λαμβάνουν οι Μάρτιν Οντεγκααρντ, Κάι Χάβερτζ, Μπουκάγιο Σάκα και Ντέκλαν Ράις.
🚨 Nico Williams’ representatives are demanding a salary of more than £400,000-a-week to make a move from Athletic Club this summer. 💵
Arsenal and Chelsea are among the clubs interested but not at those wages.
(Source: @ChrisWheelerDM) pic.twitter.com/xQ212te7VS
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) April 29, 2025
Πάντως ο Γουίλιαμς έχει ξεκαθαρίσει πως όλα θα πρέπει να έχουν τελειώσει έως τις 15 Ιουλίου, ώστε να λάβει μέρος κανονικά στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, με τον Μίκελ Αρτέτα να τον θέλει μαζί του στα καλοκαιρινά φιλικά ματς ώστε να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα.
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- LIVE: Βιγιαρεάλ – Κοπεγχάγη
- LIVE: Καραμπάγκ – Άγιαξ
- Ανρί για Σαλάχ και Σλοτ: «Είχα και εγώ προβλήματα με τον Βενγκέρ αλλά δεν μίλησα δημοσίως»
- Η σιωπή του Λανουά για τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας δικαιολογεί απόλυτα τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης
- Αυτή είναι η διαδικασία για το συμβόλαιο του Λανουά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)































![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)


![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)



![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442