Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Σέλχερστ Παρκ», με την Κρίσταλ Πάλας και τη Νότιγχαμ Φόρεστ να μένουν στο 1-1, για την 35η αγωνιστική της Premier League. Με αυτόν τον βαθμό η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο έφτασε τους 61 πόντους και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Οι Reds, που συνεχίζουν τη μάχη για την έξοδο στο επόμενο Champions League, απέχουν μόλις δύο βαθμούς από τις Τσέλσι (5η) και Νιούκαστλ (4η), που ισοβαθμούν με 63 πόντους και τρεις βαθμούς από την 3η Μάντσεστερ Σίτι, που έχει 64 πόντους. Παράλληλά, η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στο +1 από την 7η Άστον Βίλα (60π.) και στο +8 από την 8η Μπόρνμουθ (53π.). Tην επόμενη αγωνιστική οι παίκτες του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο υποδέχονται την Λέστερ (11/5, 16:15), ενώ η Τσέλσι παίζει με την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» (11/5, 14:00).
Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας είναι στην 12η θέση με 46 βαθμούς. Την 36η αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την Τότεναμ (11/5, 16:15). Από εκει και πέρα, στα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής, η Τσέλσι νίκησε με 3-1 την Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ και Τότεναμ ήρθαν ισόπαλες 1-1, η Μπόρνμουθ νίκησε στο Emirates την Άρσεναλ με 2-1 και Μάντσεστερ Σίτι την Γουλβς με 1-0.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.