Βιτόρια: «Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την κατάκτηση της 2ης θέσης»
Ο Ρουί Βιτόρια μίλησε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι αυτός και οι παίκτες του είναι πολύ ικανοποιημένη με την κατάκτηση της 2ης θέσης, ενώ έδωσε σε όλους στην ομάδα συγχαρητήρια.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ με 2-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 5η αγωνιστική των play-off της Super League και κλείδωσε τη 2η θέση και το εισιτήριο στα προκριματικά του Champions League.
Ο τεχνικός των «πράσινων», Ρουί Βιτόρια, προχώρησε σε δηλώσεις έπειτα το τέλος της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος ανέφερε πως αυτός και οι παίκτες του είναι πολύ ικανοποιημένοι που πέτυχαν τον στόχο τους.
Επίσης, δήλωσε ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα, καθώς ξεκίνησαν τα play-off πίσω από την ΑΕΚ και τώρα είναι στο +6 από την ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιτόρια
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που πετύχαμε τον στόχο μας, να βγούμε 2οι. Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι. Εμείς είχαμε συγκεκριμένο πλάνο κι ακόμα κι όταν δεχτήκαμε το γκολ συνεχίσαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
Η πίεση στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ μεγάλη, αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες. Μας έλειπε η ψυχραιμία και η ηρεμία στο πρώτο ημίχρονο, για να φτάσουμε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Να είμαστε καλύτεροι στην τελική ενέργεια. Το βρήκαμε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο.
Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας, ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ξεκινήσαμε πίσω βαθμολογικά τα Play-Offs, τώρα είμαστε έξι βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τις Φενέρ και Έφες στην Σερβία, ενώ η Χάποελ θα παίξει το ματς με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στη Σόφια, όπως ανακοίνωσε η Euroleague
Αυτές είναι οι επιλογές του Βασίλη Σπανούλη για τη δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στο ματς με το Μαυροβούνιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
Απίστευτο κι όμως… κιτρινόμαυρο! Η ΑΕΚ μπορεί να πρόσφερε υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, αλλά -άθελά της- έβαλε «τρικλοποδιά» στη χώρα μας για τη 10η θέση στη βαθμολογία της UEFA