Ο ΟΦΗ έμεινε ισόπαλος απέναντι στον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» παίρνοντας έτσι τον πρώτο του βαθμό στη διαδικασία των πλέι οφ.
Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως σε αυτό το σημείο της σεζόν σημασία έχει η προσπάθεια, ενώ αναφέρθηκε και στον Εμμανουήλ Χνάρη που έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα.
Οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς:
Για την ισοπαλία: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών, διότι σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος δεν είναι τόσο σημαντικό το αποτέλεσμα όσο και η προσπάθεια και η απόδοση των παικτών».
Για το ντεμπούτο του Χνάρη: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί το παιδί αυτό με τη δουλειά του και την απόδοση του δίκαια έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία και είναι σημαντικό για το Ελληνικό ποδόσφαιρο μα βγαίνουν νέοι και καλοί παίκτες».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Δεν φαίνεται να έχει... πολύ μέλλον η καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, αφου ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλγουόκι έφτασε στο σημείο να απελεί τον «Greek Freak».
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο (22/3, 19:00), με τους Ζίβκοβιτς-Κένι να υποβάλλονται σε θεραπεία, ενώ ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος