Ολυμπιακός: Με Ορτέγκα η αποστολή για τη φιέστα κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή με την οποία ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο (4/5, 20:00) ντέρμπι για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs της Super League.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον απόγευμα της Κυριακής (4/5, 20:00) τον ΠΑΟΚ, για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs της Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνει γνωστή την αποστολή των Πειραιωτών για το ντέρμπι.
Ο Βάσκος επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές και ανάμεσά τους είναι ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Μπάμπης Κωστούλας και Αντρέ Όρτα, που είναι τραυματίες, αλλά και οι τιμωρημένοι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Νταβίντ Κάρμο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.