Ο Μποντιρόγκα έδωσε το βραβείο του MVP στον Ναν (vid)
Ο Κέντρικ Ναν παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου της σεζόν 2024-25 στην Euroleague, από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Εφές.
Ο Παναθηναϊκός έρχεται αντιμέτωπος με την Ανατολού Εφές στο ΟΑΚΑ, για το πρώτο παιχνίδι των play-off της Euroleague και λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο άσος των γηπεδούχων, Κέντρικ Ναν παρέλαβε το βραβείο του MVP της διοργάνωσης από τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα.
Ο Αμερικανός αποθεώθηκε από το κοινό και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τον θρυλικό Σέρβο άσο. Μετά τη φωτογραφία, ο Ναν στάθηκε μόνος του και ευχαρίστησε τον κόσμο, δείχνοντας το επίτευγμα του σε όλο το γήπεδο.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2
Η απόλυτη στιγμή για τον Εβάν Φουρνιέ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γάλλος φόργουορντ από τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά.
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ εκτός από τη Ντουμπάι BC και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, πρόταση στον Ισπανό τεχνικό έχει καταθέσει και ο Παναθηναϊκός.