Ο μεγάλος Ραούλ επιστρέφει στη Γερμανία, αυτή τη φορά όμως για να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα! Ο σπουδαίος Ισπανός πρώην επιθετικός και θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνίστηκε στη Σάλκε από το 2010 ως το 2012, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια στη «βασίλισσα». Τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Bild», στα 47 του, ετοιμάζεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώην ομάδας του, ώστε να την επαναφέρει στη Bundesliga.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Σάλκε που ψάχνει τον επόμενο προπονητή της, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ραούλ για τα επόμενα δύο χρόνια. Κάτι που σημαίνει πως ο Ισπανός θα αφήσει την Β’ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 6 χρόνια, ώστε να κάνει το πρώτο του βήμα ως πρώτος τεχνικός επαγγελματικής ομάδας στο κορυφαίο επίπεδο.
Θρυλική καριέρα επί χόρτου
Αξίζει να σημειωθεί πως ως ποδοσφαιριστής της Σάλκε, πέτυχε 40 γκολ και μοίρασε 21 ασίστ, ενώ κατέκτησε και 1 Κύπελλο και 1 Σούπερ Καπ Γερμανίας. Η δε καριέρα του στη Ρεάλ φυσικά, ήταν κάτι παραπάνω από λαμπρή. Κατέκτησε 6 πρωταθλήματα Ισπανίας και 3 Champions League, καταγράφοντας 323 γκολ και 135 ασίστ σε 741 συμμετοχές με τους «μερένγκες», οι περισσότερες εκ των οποίων ως αρχηγός.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League