Δύο στρατιωτικοί και ένας αστυνομικός τραυματίστηκαν από έκρηξη πολεμικού βλήματος στην περιοχή του Παλαιοχωρίου, στην Ηλεία, το πρωί της Παρασκευής 11 Απριλίου.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι συνθήκες του ατυχήματος, που συνέβη περί τις 11:00, δεν έχουν διευκρινιστεί. Ασθενοφόρα της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα άτομα είχαν μεταβεί για προγραμματισμένη καταστροφή κατασχεμένου υλικού. Πρόκειται για πυροτεχνουργό της ΕΛ.ΑΣ. και δύο στελέχη της 117 Πτέρυγας Μάχης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας