Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Ιαπωνίας, με τον Μαξ Φερστάπεν να είναι ο γρηγορότερος όλων και έτσι θα εκκινήσει πρώτος στο αυριανό αγώνα της Formula 1 στην πίστα της Σουζούκα.
Ο Ολλανδός πιλότος κατάφερε να κάνει το… θαύμα του, καθώς όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στις ελεύθερες δοκιμές η Red Bull RB21 απλά «δεν οδηγείται» σε κάποιες συγκεκριμένες στροφές της πίστας.
Ποιοι ακολουθούν
Ο Φερστάπεν άφησε πίσω του, κατά 12 χιλιοστά του δευτερολέπτου, τον Λάντο Νόρις με McLaren, ενώ στην τρίτη θέση με διαφορά 44 χιλιοστών έμεινε η άλλη McLaren με οδηγό τον Όσκαρ Πιάστρι.
Τέταρτος θα εκκινήσει ο Σαρλ Λεκλέρ κάνοντας την υπέρβαση με τη Ferrari, ενώ πέμπτος θα είναι ο Τζορτζ Ράσελ με τη Mercedes.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει