Πιτό: «Είμαστε έτοιμοι, αυτό πρέπει να προσέξουμε στην Σάλτσμπουργκ»
Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού στη μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς. Τι είπε για τις απουσίες, το παιχνίδι των Αυστριακών και την Νιόν…
Ανέλαβε μια ομάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης από τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο που είχε ήδη φτάσει στον «Όλυμπο». Μια ομάδα που το καλοκαίρι άλλαξε, είδε βασικά στελέχη της να προβιβάζονται στην πρώτη ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τη νέα γενιά από την ερυθρόλευκη Ακαδημία να βγαίνει μπροστά, μαζί με ήδη πρωταθλητές Ευρώπης που συνεχίζουν στην Κ19 όπως οι Παπακανέλλος, Πνευμονίδης, Λιατσικούρας, Αλαφάκης, Πρεκατές. Μια ομάδα που και φέτος, στα χέρια του Ρομέν Πιτό συνεχίζει αήττητη στην Ευρώπη έχοντας σε λίγες ώρες πια, το μεσημέρι της Τρίτης (4μμ ώρα Αυστρίας, 5μμ Ελλάδας) την μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς.
Η Σάλτσμπουργκ δείχνει ο πιο δυνατός αντίπαλος που έχει στον δρόμο του ο Ολυμπιακός. Ένα βήμα πριν από το Φάιναλ-4 της Νιον. Στα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου ο Ολυμπιακός βρίσκεται ξανά, ήδη μια πολλή σημαντική επιτυχία, που θέλει και φέτος να ξεπεράσει. Για τον Ρομέν Πιτό η πρόκληση είναι εξίσου μεγάλη. Ο Γάλλος τεχνικός της Κ19 του Ολυμπιακού μίλησε στο Mega για το μεγάλο ματς με την Σάλτσμπουργκ και έδειξε αισιόδοξος για την τελική του έκβαση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι ένα ματς πολύ σημαντικό για να βρεθούμε και φέτος στην Νιον, για την Ακαδημία, για τον σύλλογο συνολικά. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα παλέψουμε για ότι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε στον στόχο μας. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα» τόνισε αρχικά ο Πιτό και συνέχισε:
«Είναι αλήθεια πως έχουμε κάποιες απουσίες και τραυματισμούς όμως έχουμε προετοιμαστεί παρά πολύ καλά για να αντιμετωπίσουμε την Σάλτσμπουργκ, την έχουμε διαβάσει πολύ καλά, επομένως πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε και να έχουμε όλες τις πιθανότητες με το μέρος μας».
Όσο για το «κλειδί» του ματς; «Κυρίως είναι η ένταση με την οποία παίζει η Σάλτσμπουργκ, πρέπει να προσέξουμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το κομμάτι αλλά και η κατοχή που θα έχουμε και εμείς για να σταθούμε καλά απέναντι τους».
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
- Νάπολι – Γιουβέντους 2-1: Ο Χόιλουντ έστειλε τους «παρτενοπέι» στην κορυφή
- Συνελήφθη διεθνής ποδοσφαιριστής στην Αγγλία ως ύποπτος για επίθεση
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)
- Ατρόμητος-ΑΕΚ 4-1: Με δίδυμο-φωτιά τους Γιόβιτς και Πινέδα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-150x74.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)




























































![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)


![Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/gustavopetro-315x220.jpg)
![Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-02T142339Z_520774740_RC2E8IAEKN5M_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-IRELAND-315x220.jpg)
![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-315x220.jpg)



![Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/WhatsApp-Image-2025-12-04-at-14.19.42-315x220.jpeg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442