Στη League A του Nations League θα παραμείνει το Βέλγιο που έφτασε σε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Ουκρανία. Οι κόκκινοι διάβολοι είχαν ηττηθεί με 3-1 στο πρώτο ματς, όμως στη ρεβάνς ήταν εντυπωσιακοί και με μια τρομερή εμφάνιση επιβλήθηκαν με 3-0.
Παράλληλα, Τουρκία και Σερβία πήραν σπουδαίες νίκες και σφράγισαν το «εισιτήριο» για την άνοδο τους στη League A του Nations League. Οι Τούρκοι, μετά τη νίκη με 3-1 στο πρώτο ματς επί της Ουγγαρίας, σφράγισαν τον προβιβασμό με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς επικράτησαν και μέσα στη Βουδαπέστη με 3-0, ενώ η εθνική Σερβίας μετά από συναρπαστικό ματς νίκησε με 2-0 την Αυστρία στο Βελιγράδι, μετά το 1-1 στο πρώτο ματς της Βιένης.Nations League
Το πρώτο γκολ για τους Σέρβους πέτυχε ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, στο 56ο λεπτό, με τον Βλάχοβιτς να σφραγίζει τη νίκη στο 90′ κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 68ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τράουνερ. Στο μεταξύ, την παραμονή της στην League B ολοκλήρωσε το Κόσοβο, επικρατώντας και στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας με 3-1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουρίκι, που πέτυχε χατ τρικ.
Νωρίτερα, με τον ηγέτη της Κβίτσα Κβαρατσχέλια αυτή τη φορά στην ενδεκάδα η Γεωργία δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στην Αρμενία ούτε στην ρεβάνς και διέλυσε την αντίπαλο της με το επιβλητικό 6-1 στην Τιφλίδα, για τα play off ανόδου/υποβιβασμού των League B/C και διασφάλισε την παραμονή της στη League B.
Να σημειωθεί πως η Γεωργία είχε νικήσει με 3-0 στο Ερεβάν και στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, μολονότι δεν είχε στη σύνθεση της τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Γεωργιανούς ήταν ο Γκόργκες Μικαουτάτζε ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (14, 35′), ενώ τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν οι Χαρογιάν (4′ αυτ.), Τσακβετάτζε (23′), Κιτεϊσβίλι (27′) και Κβαρατσκέλια (62′). Για την Αρμενία ο Σεβικιάν πέτυχε το «γκολ της τιμής» στο 48ο λεπτό.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».
Ο Νεοκλής Αβδάλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα του Βιρτζίνια Τεκ, με τον Έλληνα φόργουορντ να καταγράφει 30 πόντους στην τελευταία του εμφάνιση.