Μια εντυπωσιακή Ελλάδα κάνει ό,τι θέλει μέσα στην Σκωτία, με τον Κωνταντίνο Καρέτσα να κάνει το 2-0 σκοράροντας για πρώτη φορά με τη «γαλανόλευκη», μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανέβηκε από τα αριστερά με ωραία ενέργεια του Γιαννούλη, εκείνος βρήκε τον Κωνσταντέλια στην περιοχή, που με τη σειρά του γύρισε στον μεσοεπιθετικό της Γκενκ.
Το πλασέ του Καρέτσα πάνω στην κίνηση ήταν εκπληκτικό και δεν άφησε περιθώρια στον Γκόρντον να κάνει κάτι, στέλνοντας την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ πριν πανηγυρίσει έξαλλα φιλώντας το Εθνόσημο.
Με αυτό το γκολ ο νεαρός άσος έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής, σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 4 ημερών, ξεπερνώντας τον Σωτήρη Νίνη που το είχε καταφέρει 18 ετών, 1 μήνα και 16 ημερών.
Το γκολ του Καρέτσα:
Στο 21′ Καρέτσας και Βαγιαννίδης συνδυάστηκαν ωραία από τα δεξιά, με τον τελευταίο να γυρίζει στο ύψος του πέναλτι και τον Κωνσταντέλια να κάνει το 0-1, με ωραίο πλασέ.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσαν τις δωδεκάδα για το αποψινό (2/1, 21:15) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.