Περιστέρι: Τρεις φορές πάνω από το όριο το αλκοόλ στην 22χρονη που προκάλεσε το δυστύχημα – Δεν είδε καν το φανάρι
Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη στιγμή της σύγκρουσης, δείχνει ότι η 22χρονη δεν είδε καν το φανάρι και συνέχισε να οδηγεί χωρίς να ελαττώσει ταχύτητα.
Πολύ πάνω από τα επιτρεπτά όρια ήταν η ποσότητα αλκοόλ στην 22χρονη που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στο Περιστέρι με έναν οδηγό ταξί να χάνει τη ζωή του.
Η 22χρονη οδηγός του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε μετά το τροχαίο ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Συγκεκριμένα, στη μέτρηση που έγινε επί τόπου βρέθηκε θετική με πάνω από 0,60 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα όταν το όριο είναι 0,20 χιλιοστά.
Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Αφού νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη,
Ωστόσο στη συνέχεια δήλωσε αδιαθεσία και εισήχθη στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενη.
Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη στιγμή της σύγκρουσης, δείχνει ότι η 22χρονη δεν είδε καν το φανάρι και συνέχισε να οδηγεί χωρίς να ελαττώσει ταχύτητα.
Πώς συνέβη το τροχαίο
Ήταν λίγο μετά τις 2:30 τη νύχτα, στην διασταύρωση της Λεωφόρου Θηβών και Παναγή Τσαλδάρη.
Το ταξί βρισκόταν σταματημένο στο φανάρι λίγα μέτρα πίσω από αυτά τα αυτοκίνητα. Ο ερυθρός σηματοδότης πρασινίζει και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα περνάει με προτεραιότητα από το σημείο ο οδηγός του ταξί.
Την ίδια ώρα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 22χρονη κινείτο στη λεωφόρο Θηβών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες παραβιάζει τον ερυθρό σηματοδότη και με μεγάλη ταχύτητα συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το ταξί. Στο σημείο επικρατεί πανικός.
Από τη φονική σύγκρουση τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών ενώ στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τους τραυματίες μέσα από τα σμπαραλιασμένα αυτοκίνητα.
Βίντεο ντοκουμέντο
Το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα κόβει την ανάσα. Ένα μαύρο ΙΧ συγκρούεται πλαγιομετωπικά με ιλιγγιώδη ταχύτητα με ένα ταξί.
Τα οχήματα από τη σφοδρή σύγκρουση διαλύονται. Σπάνε τζάμια και εκτοξεύονται πλαστικά εξαρτήματα. Η ξέφρενη πορεία των οχημάτων σταματά όταν πέφτουν με μεγάλη φόρα σε κολώνες φωτισμού.
Περαστικοί σταματούν και προσπαθούν να βοηθήσουν τους επιβαίνοντες.
Ακούσαμε το «μπαμ»
«Ακούστηκε το ”μπαμ”, ένας μεγάλος θόρυβος τη νύχτα, ένα ταξί ερχόταν από Αγίου Βασιλείου και πέρασε, τώρα δεν ξέρω αν πέρασε με κόκκινο, ένα μαύρο Ι.Χ. από κει και τώρα εδώ πάνω στην κολώνα, ο άνθρωπος πέθανε επιτόπου», λέει αυτήκοος μάρτυρας.
Ο 47χρονος οδηγός του ταξί σκοτώθηκε ακαριαία ενώ η 22χρονη οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου και 2 φίλοι της που επέβαιναν στο όχημα τραυματίστηκαν και με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.
Πατέρας τραυματία συνεπιβάτη του οχήματος αναφέρει:
-Πρέπει να νοσηλευτεί κάποιες μέρες για να δούμε αν έχει κάποιο πρόβλημα ή όχι.
-Κατάλαβε πώς έγινε το συμβάν;
-Όχι βέβαια αφού καθότανε πίσω.
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
- Επικό βίντεο: Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442