Ολυμπιακός: Οι ευχές των Μεντιλίμπαρ, Καρεμπέ και Κοβάσεβιτς για τα 100 χρόνια του συλλόγου (vid)
Δείτε μέσα από την κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός τις ευχές των Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, Κριστιάν Καρεμπέ και Ντάρκο Κοβάσεβιτς για την συμπλήρωση 100 χρόνων του συλλόγου.
Ο Ολυμπιακός γιορτάζει! Ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος γίνεται 100 ετών, με πολλούς πρώην και νυν «ερυθρόλευκους» να στέλνουν τις δικές τους ευχές στην ομάδα του Πειραιά, που γιορτάζει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας.
Κάπως έτσι, η «ερυθρόλευκοι» ΠΑΕ δημοσίευσε τις ευχές των Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, Κριστιάν Καρεμπέ και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που έστειλαν τα δικά τους ξεχωριστά μηνύματα.
«Εύχομαι να είναι μια καλή χρονιά με όλες τις έννοιες», τόνισε ο Βάσκος τεχνικός στο μήνυμά του, ενώ από τη μεριά του ο Καρεμπέ ανέφερε πως «συμπληρώθηκαν 100 χρόνια, ένας αιώνας επιτυχιών». Τέλος, ο Κοβάσεβιτς από τη μεριά του πρόσθεσε: «Συγχαίρω την οικογένεια του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια του συλλόγου».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.