Ο Ολυμπιακός νίκησε τις Εσπερίδες με 83-66, στην Καλλιθέα για την 21η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Συγκεκριμένα, ην Κυριακή των Αποκριών (2/3), οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας και Κυπελλούχες 2024-25 νίκησαν στην Καλλιθέα, στο κλειστό γυμναστήριο Εσπέρου, για την 21η αγωνιστική της Α1, με κορυφαία την Χριστινάκη, με 25 πόντους, με 4/4 τρίποντα, πέντε ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ένα κλέψιμο (15 η Πηλακούτα, 15 η Ράτζα).
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς (προηγήθηκαν με 53-35, 78-55, 83-64) και έφυγαν σχετικά άνετα με το «διπλό» από την έδρα των Εσπερίδων, με 10/17 τρίποντα, 55,9% στα δίποντα (19/34) και 27 ασίστ, παραμένοντας σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος για άλλη μία αγωνιστική εβδομάδα.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Κατάμεστο, όπως αναμενόταν, θα είναι το Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς των πλέι-οφ του Champions League κόντρα στη Λεβερκούζεν, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η αποκαρδιωτική εικόνα (και) με το Μαρούσι δείχνει πως ο Άρης θα πρέπει να πάει σε νέο προπονητή την καινούργια σεζόν ώστε ο Άρης να παίξει βάσει του μπάτζετ που διαθέτει. Από τη στιγμή που υπάρχει διοίκηση με διάθεση να επενδύσει δεν χρειάζεται πανικός, αλλά ψυχραιμία και σωστές επιλογές.
Λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, ο Σμιθ πήρε... παραμάζωμα την άμυνα της Μυκόνου Betsson και κάρφωσε εντυπωσιακά, προσφέροντας την έως τώρα φάση του Final-8.
Η νέα μέθοδος είναι οι διαρροές για τιμωρίες, εκθέσεις παρατηρητών μέχρι και απόψεις της ΚΕΔ που κατά… σύμπτωση επιβεβαιώνονται για να διαμορφώσουν κλίμα στη διαιτησία