Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο απέναντι στον Άλιμο και νίκησε με 15-9, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκες» με αυτό τον τρόπο, προκρίθηκε στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη, το Σάββατο (21/2), στον Βόλο, όπου διεξάγεται το Final 4.
Από τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν οι Πλευρίτου, Τριχά και Άντριους. Ο Άλιμος είχε σε καλή μέρα την Ριμπάτσκα και την Ασημάκη, όμως οι δυο τους δεν κατάφεραν να φέρουν την ομάδα τους στη διεκδίκηση της νίκης. Να σημειωθεί, ότι φέτος, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη «τρέχει» ένα σερί «πέντε στα πέντε» κόντρα στον Άλιμο ΝΑΣ, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς και με δύο γκολ της Άντριους (6:33, 4:45), προηγήθηκε με 2-0. Σχεδόν ενάμιση λεπτό αργότερα (3:10), η Σιούτη αξιοποίησε ιδανικά την παίκτρια παραπάνω και έδωσε «αέρα» τριών τερμάτων (4-1) στις πρωταθλήτριες, που με την Τριχά στην κόντρα (1:29), «έκλεισαν» με 5-2 προβάδισμα την πρώτη περίοδο.
Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού «μπήκε» ακόμη πιο δυνατά στο δεύτερο οκτάλεπτο και μέσα σε δύο λεπτά (5:58), με γκολ της Μυριοκεφαλιτάκη, έφτασε στο +6 (8-2). Οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με γκολ της Δρακωτού στην κόντρα (2:26), ολοκλήρωσαν με +7 (10-3) το ημίχρονο.
Στην τρίτη περίοδο, η Σάντα, με δύο προσωπικά τέρματα (5:30, 3:29), έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά με +9 (12-3). Οι τυπικά φιλοξενούμενες μείωσαν σε 12-4, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο οκτάλεπτο. Στην τέταρτη περίοδο, οι πρωταθλήτριες χαλάρωσαν και δέχθηκαν εύκολα γκολ, για το τελικό 15-9.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.