Σήμερα συμπληρώνονται 44 χρόνια από τη μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού αθλητισμού, όπου πριν από 44 χρόνια στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ «έφυγαν» 21 άνθρωποι.
Την τραγωδία της Θύρας 7 (8/2/81) και τον άδικο χαμό 21 ανθρώπων και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιείται μνημόσυνο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Αμέσως μετά το μεγάλο διπλό κόντρα στην Μπαρτσελόνα χτες (7/2) βράδυ, στην Ισπανία, όλος ο μπασκετικός Ολυμπιακός, με τους προέδρους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, τον προπονητή και τους παίκτες να βρίσκονται στο Καραϊσκάκης.
Δείτε εικόνες από την άφιξη του μπασκετικού Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.