Γκάρι Νέβιλ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι χειρότερη με τον Αμορίμ»
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ούτε με τον Ρούμπεν Αμορίμ και ο Γκάρι Νέβιλ τα λέει έξω από τα δόντια.
«Γιατί έπαψες έδρα να θυμίζεις;» αναρωτιούνται οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το «Ολντ Τράφορντ». Στο «θέατρο των ονείρων» πλέον παίζονται εφιάλτες. Επαναλαμβανόμενοι. Την Κυριακή ήταν η σειρά της Κρίσταλ Πάλας να πανηγυρίσει στο Μάντσεστερ. Ο κατήφορος μοιάζει να μην έχει σταματημό και ο παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ προειδοποιεί για ένα δυσοίωνο μέλλον.
Στο podcast του στο skysports, ο Νέβιλ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την πορεία της ομάδας. «Πίστευα ότι τα πράγματα θα βελτιώνονταν με την έλευση του Αμορίμ, ότι οι παίκτες θα αγκάλιαζαν το νέο σύστημα και θα βλέπαμε αντίδραση, αλλά έχουμε δει ακριβώς το αντίθετο και τα πράγματα έχουν χειροτερέψει».
Τα πράγματα δεν τα λες και καλά από τότε που ανέλαβε ο Αμορίμ. Ο Πορτογάλος προπονητής μπήκε κατευθείαν στο κλίμα και άρχισε κι αυτός να καταρρίπτει αρνητικές επιδόσεις. Χρειάστηκε μόλις 7 παιχνίδια για να φτάσει τις 5 εντός έδρας ήττες στην Premier League. Πιο γρήγορα από κάθε άλλο προπονητή στην ιστορία της Γιουνάιτεντ. Ο Μόγιες που είναι ο δεύτερος στη σχετική λίστα χρειάστηκε τα διπλάσια παιχνίδια, ενώ ο Έρικ Τεν Χαγκ 28.
Games taken for Man United managers to lose five Premier League home games:
▪ Erik ten Hag – 28
▪ Ole Gunnar Solskjaer – 31
▪ Louis van Gaal – 30Ruben Amorim tops the list, reaching five home losses in just seven games 😬#EPL #PremierLeague #ESPNCaribbean pic.twitter.com/QaZIZhG2B0
— ESPN Caribbean (@ESPN_Caribbean) February 3, 2025
Στα χέρια του Αμορίμ οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν μόλις 4 νίκες σε 13 αγώνες πρωταθλήματος. Συνολικά έχουν 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες και η απογοήτευση για τους φίλους της Γιουνάιτεντ βρίσκεται μόνο στην αρχή της, προειδοποιεί ο Γκάρι Νέβιλ: «Θα υπάρξουν περισσότερες απογοητεύσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Προφανώς θα μείνει ο Αμορίμ, αλλά όσο περισσότερες ήττες έρχονται, τόσο πιο δύσκολο είναι για τον προπονητή να πείσει τους παίκτες να πιστέψουν στις ιδέες του».
Όσο περνά ο καιρός η πίεση θα αυξάνεται για τον Αμορίμ, αλλά το ερώτημα θα παραμένει ίδιο: για πόσο ακόμα θα μπορεί να μείνει πιστός στις ιδέες του και στο αγαπημένο του «3-4-3» ο Πορτογάλος τεχνικός;
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)











































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)



![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442