Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 3-0 την Καραμπάγκ με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να πετυχαίνει ακόμα δύο γκολ, υπογράφοντας τον θρίαμβο της ομάδας του και συμβάλλοντας τα μέγιστα, ούτως ώστε αυτή να προκριθεί απευθείας στους «16» του Europa League.
Ο Μαροκινός φορ έχει φέτος επτά γκολ σε οκτώ ευρωπαϊκά ματς, ενώ συνολικά με τους Πειραιώτες μετρά 23 σε 27 αγώνες, όντας πλέον ο πρώτος σκόρερ τους εκτός συνόρων.
Αξίζει πάντως να σταθεί κανείς στην τεράστια συμβολή του στα ευρωπαϊκά ματς από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πριν από σχεδόν έναν χρόνο.
Tο ασύλληπτο ποσοστό του Ελ Κααμπί
Στο διάστημα αυτό, δηλαδή από τα playoffs του Conference League την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει 27 γκολ στην Ευρώπη, με τα 17 εξ αυτών να φέρουν την υπογραφή του Ελ Κααμπί.
Ποσοστό που ξεπερνά το 62%, με τα υπόλοιπα δέκα τέρματα να είναι από τους Έσε (2), Γιόβετιτς (2), Φορτούνη (2), Μπιανκόν, Ποντένσε, Ελ Αραμπί και Τσικίνιο.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.