Τέμπη: Επεισόδια στο Σύνταγμα – Τραυματίστηκε ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος
Ο τραυματισμός του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα είναι ένα ακόμη δείγμα της αυξανόμενης βίας που χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ.
Με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότους λάμψης, η κυβέρνηση επέλεξε να «πνίξει» την μεγαλειώδη συγκέντρωση για τα Τέμπη στο Σύνταγμα, με την υπερβολική και αδικαιολόγητη χρήση βίας από τα ΜΑΤ να έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο τραυματισμούς σε διαδηλωτές, αλλά και του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου, που βρέθηκε στο στόχαστρο της αστυνομικής βίας.
Ο τραυματισμός του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα, στη διαδήλωση για την τραγωδία των Τεμπών, είναι ένα ακόμη αδιαμφισβήτητο δείγμα της αυξανόμενης βίας που χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης.
Επεισόδια στο Σύνταγμα: Ο τραυματισμός του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου
Ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος, ο οποίος κάλυπτε τη διαδήλωση και είχε σκοπό να καταγράψει τη δημόσια διαμαρτυρία, δεν ήταν παρά ένα ακόμη θύμα της αδικαιολόγητης καταστολής που εφαρμόστηκε από τις αρχές.
Τα ΜΑΤ, εξοπλισμένα με δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και άλλες μεθόδους βίαιης καταστολής, δεν δίστασαν να επιτεθούν σε ανθρώπους που απλώς ασκούσαν το θεμελιώδες δικαίωμα της διαμαρτυρίας, αλλά και σε δημοσιογράφους που προσπαθούσαν να αποτυπώσουν τη φωνή της κοινωνίας.
Ο τραυματισμός του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου, ενώ κάλυπτε την εκδήλωση, δείχνει ξεκάθαρα την αδιαφορία της κυβέρνησης για τη θωράκιση των δικαιωμάτων του Τύπου και την προσπάθεια φίμωσης όσων προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια.
Αυτά τα περιστατικά δεν αποτελούν απλώς «παράπλευρες απώλειες», αλλά αποκαλύπτουν την τακτική της κυβέρνησης να καταστείλει τη δημόσια διαμαρτυρία με κάθε κόστος, δείχνοντας αδιαφορία για την ασφάλεια και τα δικαιώματα των πολιτών.
- Κατήφορος χωρίς τέλος: Πως ο Λανουά «έδειξε» ασυλία στους ορισμούς Κυπέλλου
- Η Ρωσία καταδικάζει τις απειλές των ΗΠΑ για νέες στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Πύργος: Άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας – Μαχαίρωσε τη σύζυγό του στον λαιμό και απειλούσε να αυτοκτονήσει
- Λάρισα: Το μπλόκο των αγροτών στον Πλατύκαμπο από ψηλά
- «Η Γροιλανδία προτιμά να παραμείνει στη Δανία, παρά να εξαγοραστεί από τις ΗΠΑ», λέει ο πρωθυπουργός του νησιού
- Τουρκία: Μια δικαστής θύμα απόπειρας γυναικοκτονίας μέσα σε δικαστήριο από τον εισαγγελέα πρώην σύζυγό της
- Η Ελληνίδα Katherine Embiricos στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών με ένα πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ
- LIVΕ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)





















![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442