Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ (αρ. 210/27-12-2024) που αφορά την τιμολογιακή πολιτική για το 2025.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, οι νέες χρεώσεις για την ταφή των απορριμμάτων χαρακτηρίζονται ως «δυσβάσταχτες» και επιβαρύνουν σημαντικά τους δημότες. «Ο Δήμος μας θα καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ (αρ.210/27-12-2024) που αφορά την τιμολογιακή πολιτική του Συνδέσμου για το έτος 2025 η οποία επιβάλλει δυσβάσταχτες χρεώσεις σχετικά με την ταφή των απορριμμάτων.
Το θέμα αυτό θα συζητήσουμε και στα συλλογικά μας όργανα ΠΕΔΑ και ΚΕΔΕ, κατά τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να καθορίσουμε μία κοινή στάση» είπε ο δήμαρχος Αμαρουσίου χαρακτηριστικά. Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι βαρύνουσας σημασίας για την Αττική και αν τελικά η εκφρασμένη πρόθεση του δημάρχου Αμαρουσίου και μέλους του ΔΣ της ΚΕΔΕ τελικά γίνει πράξη, τότε το θέμα θα λάβει άλλη διάσταση.
Σήμερα το απόγευμα η κρίσιμη πρώτη συνάντηση σε κορυφαίο επίπεδο
Το θέμα με την τιμολογιακή πολιτική σε σχέση με το τέλος ταφής, σύμφωνα με πληροφορίες θα εξεταστεί σήμερα 7 Ιανουαρίου νωρίς το απόγευμα σε συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών, με επικεφαλής τον υπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο.
Στη συνάντηση αναμένεται να είναι ο περιφερειάρχης Αττικής Ν. Χαρδαλιάς, ο αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Χ. Σιάτρας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, μεταξύ άλλων.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας