Γεμάτο δράση είναι και το σημερινό (23/12) πρόγραμμα αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων, με ενδιαφέροντα ματς σε Super League, Serie A και Liga Portugal.
Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Άρη και ο ΟΦΗ τον Βόλο, στα τελευταία χρονικά ματς του 2024 για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο Βαγγέλης Παυλίδης με την Μπενφίκα, φιλοξενούν την Εστορίλ, για το πορτογαλικό πρωτάθλημα.
Την ίδια ώρα, στην Ιταλία, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ουντινέζε και η Ίντερ, την νεοφώτιστη Κόμο.
Η Super League και το σημερινό πρόγραμμα αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων
15:00 Stoiximan Super League: Αστέρας Aktor – Άρης / Novasports Prime
18:00 Stoiximan Super League: ΟΦΗ – Βόλος / COSMOTE SPORT 1 HD
19:30 Serie A: Φιορεντίνα – Ουντινέζε / COSMOTE SPORT 3 HD
20:45 Liga Portugal: Μπενφίκα – Εστορίλ / COSMOTE SPORT 5 HD
21:45 Serie A: Ίντερ – Κόμο / COSMOTE SPORT 2 HD
22:00 EFL League One: Κρόουλι – Μπέρμιγχαμ / COSMOTE SPORT 8 HD
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!