Ο Άρης έχει θέμα με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό που συμπλήρωσε κάρτες και ο Ουζουνίδης καλείται να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του θα στερηθεί των υπηρεσιών του.
Ο Άρης πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό, στο ντεμπούτο του Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία, όμως, τα προβλήματα δε λείπουν για τον Έλληνα τεχνικό, καθώς η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Μάνου Γκαρθία ήταν η τρίτη και θα πρέπει να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.
Ο προπονητής του Άρη καλείται να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδι της ομάδας του θα στερηθεί των υπηρεσιών του ποιοτικού Ισπανού μεσοεπιθετικού. Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν κατά σειρά τον Αστέρα Τρίπολης (εκτός), τον ΟΦΗ (εντός), τον Ολυμπιακό (εκτός) και τον ΠΑΟΚ (εντός).
Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι το παιχνίδι της Δευτέρας (23/12) με την ομάδα της Αρκαδίας, ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ. Τέλος, κόντρα στον ΟΦΗ έχουν δηλωθεί, ήδη, να εκτίσουν οι Φρίντεκ και Νταρίντα.
Ουζουνίδης: «Σημαντικό ότι πήραμε έξι βαθμούς στην έδρα μας χωρίς κόσμο»
Με νίκη συνδύασε το προπονητικό του ντεμπούτο στον Άρη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν με 1-0 του Πανσερραϊκού για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην κάμερα της NOVA, για το σημαντικό αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του, ενώ τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό ότι στα δύο παιχνίδια που ο Άρης έπαιξε στην έδρα του χωρίς κόσμο, πήρε δύο νίκες.
Όσα είπε ο Ουζουνίδης:
«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήταν το δεύτερο χωρίς κόσμο στην έδρα μας. Κερδίσαμε και πήραμε τους έξι βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιέσαμε όπως θα θέλαμε και ο αντίπαλος μπορούσε σε κάποιες φάσεις να πετύχει και κάποιο γκολ. Μιλήσαμε στο ημίχρονο με τα παιδιά. Ξέρετε καμία φορά όταν υπάρχει νέος προπονητής η μεγάλη επιθυμία που υπάρχει απ’ όλα τα παιδιά για να δείξουν πράγματα μπορεί και να γυρίσει ανάποδα. Ήμασταν αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Βρήκαμε καλό ρυθμό καλό στο δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε ψηλά, κλέψαμε δεύτερες μπάλες. Ρισκάραμε στο τέλος και ευτυχώς για εμάς μπήκε το γκολ. Στο τέλος ο Κουέστα μας έδωσε τη νίκη με τις επεμβάσεις του. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να τελειώνουμε τα ματς, παρά να κρατάμε το αποτέλεσμα γιατί καμία φορά αυτό σου στερεί βαθμούς στο τέλος».
Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Οι βαθμοί είναι βαθμοί και έχουν μεγάλη σημασία. Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Η ομάδα είναι ψηλά και αυτό είναι σημαντικό. Δεν είναι εύκολο πάντα να κερδίσεις δύο εντός παιχνίδια στην έδρα σου. Σίγουρα θα πρέπει να τους μάθω καλύτερα τους παίκτες, να με μάθουν κι αυτοί εμένα για να τα πάμε καλύτερα και να έχουμε καλή επικοινωνία. Δεν είναι ότι καλύτερο το άδειο γήπεδο, εγώ έχω την εμπειρία όμως και αυτό δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για μένα».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.