«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν κουρασμένοι από τη διπλή βδομάδα στην Ευρωλίγκα. Κάποιοι παίκτες δεν έδειξαν το καλό τους πρόσωπο. Κάποιες άμυνες και η τύχη μας έδωσαν τη νίκη και αυτό είναι το σημαντικό σε αυτές τις καταστάσεις. Ολες οι ομάδες Ευρωλίγκας χάνουν ματς στα εθνικά τους πρωταθλήματα και γίνονται εκπλήξεις. Σήμερα βρήκαμε τον τρόπο και κερδίσαμε», δήλωσε στο flash interview ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού.
Χουάντσο:«Δεν αξίζαμε τη νίκη, πρέπει να βρούμε το μπάσκετ του Παναθηναϊκού»
«Ήταν ένα τυχερό παιχνίδι σήμερα για εμάς, δεν αξίζαμε τη νίκη. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν δυνατά και σκληρά, με περισσότερη ενέργεια. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ήμασταν κακοί.
Για το νικητήριο τρίποντο που έβαλε: «Δεν σκέφτεσαι πολύ σε αυτές τις στιγμές. Όταν το σκέφτεσαι το χάνεις».
Και κατέληξε: «Είμαστε επαγγελματίες στην καλύτερη ομάδα, κερδίσαμε την Ευρωλίγκα, πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά, να βρούμε το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Πρέπει να ξεκινήσουμε να παίζουμε επιθετικά και καλύτερη άμυνα. Δεν παίζουμε καλά αυτό το διάστημα. Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε με την Εφες, είναι επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι».
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.