Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο Μάριο Χεζόνια εξασφάλισε την άδεια από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να μπορέσει να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Κροατίας, σε τουλάχιστον ένα από τα παιχνίδια των προκριματικών του Eurobasket 2025.
Ο φόργουορντ της «βασίλισσας», μέσα από ανάρτησή του στα social media εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο είναι δομημένο το πρόγραμμα των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων, χαρακτηριζοντάς το γελοίο.
Χαρακτηριστικά έγραψε στο «X»:
«Υπάρχει και κάποιος άλλος που πιστεύει ότι είναι απολύτως γελοίο ότι ακόμα υπάρχει σύγχυση στο πρόγραμμα και ασυμφωνία για τα ματς των εθνικών ομάδων μέσα στην αγωνιστική περίοδο; Στην ανάρτηση είστε ελεύθεροι να μοιραστείτε τις απόψεις σας».
Is there anyone else who thinks it is absolutely ridiculous that there is still schedule conflicts and no agreement about NT qualifying games during season?
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.