Τραγωδία στο ποδόσφαιρο του Ισημερινού. Ο Μάρκο Ανγκούλο έχασε την ζωή του σε ηλικία μόλις 22 ετών, καθώς είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα στο Εκουαδόρ.
Ο νεαρός διεθνής μέσος (σ.σ. είχε δύο συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας), είναι ένας από τους τρεις νεκρούς, που ήταν ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος. Ο εκλιπών παρέμεινε για 39 ημέρες σε νοσοκομείο, όμως εχθές υπέκυψε στα τραύματά του.
Ο Ανγκούλο αγωνίσθηκε στην ομάδα του Σινσινάτι στο MLS (σ.σ. απ΄όπου παραχωρήθηκε δανεικός στην Λίγκα Ντε Κίτο) και στην Ιντεπεντέντε Ντε Βάλε, έναν από τους σημαντικότερους συλλόγους στην πατρίδα του και θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα για το ποδόσφαιρο του Ισημερινού.
«Αναπαύσου εν ειρήνη», ήταν το μήνυμα του συμπαίκτη του στην Λίγκα ντε Κίτο, Λούκας Πιόβι, με τα οποία συνόδευσε μία κοινή φωτογραφία τους κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.