Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τις επαφές και τις επόμενες ημέρες θ’ ανακοινώσει επίσημα τη νέα «χρυσή» συμφωνία με την πολυεθνική εταιρία αθλητικών ειδών Nike, μετά από διαπραγματεύσεις ενός χρόνου, ώστε η αμερικανική εταιρεία να συνεχίσει να ντύνει τους Καταλανούς για ακόμη δέκα χρόνια, μετά τη λήξη του τωρινού συμβολαίου το 2028.
Η εταιρία δίνει με την προηγούμενη συμφωνία 105 εκατ. ευρώ ανά σεζόν στην Μπαρτσελόνα και με το νέο συμβόλαιο θα βάζει στα ταμεία της 127 εκατ. το χρόνο, ενώ θα λάβει αμέσως 158 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής! Το συνολικό «deal» θα αποφέρει συνολικά 1.7 δισεκατομμύρια ευρώ στους «μπλαουγκράνα».
Το μπόνους υπογραφής είναι πολύ σημαντικό για την Μπαρτσελόνα, επειδή ο σύλλογος ανακοίνωσε το κλείσιμο της σεζόν 23/24 με απώλειες 91 εκατ. Η συμφωνία αφορά τη δεκαετία 2028-2038.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.