Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ρέιντζερς στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της League Phase του Europa League και οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην τρίτη νίκη τους στην διοργάνωση.
Το Καραϊσκάκη ζει και απόψε μεγάλες στιγμές καθώς οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά έχουν γεμίσει το γήπεδο, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μάλιστα ανακοίνωσε sold out πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.
Στο πέταλο της θύρας 7 δημιουργήθηκε κι ένα φανταστικό κορεό λίγο πριν από την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης και η έδρα του Ολυμπιακού θυμίζει «ηφαίστειο».
Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» είναι και στο αποψινό παιχνίδι το μεγάλο «όπλο» της ομάδας του λιμανιού, απέναντι σε μια δυνατή αντίπαλο όπως είναι η Ρέιντζερς.
Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου βρίσκονται και περίπου 1000 οπαδοί της ομάδας της Γλασκώβης, οι οποίοι ήρθαν στην χώρα μας για να δουν τον πολύ σημαντικό αγώνα στο Καραϊσκάκη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Κανονικά θα αγωνιστεί στην υπόλοιπη σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του, όπως τόνισε ο προπονητής του, Ντοκ Ρίβερς.