Σημειώνεται ότι ένας αθλητής δεν μπορεί να εκπροσωπήσει δύο διαφορετικούς συλλόγους στη διοργάνωση, πράγμα που σημαίνει ότι εάν γίνει μεταγραφή παίκτη μεταξύ των συμμετεχόντων συλλόγων, ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί πλέον να παίξει
Η FIFA επιβάλλει όριο 35 παικτών ανά ομάδα για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ το καλοκαίρι, από τις 15 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου.
Οι 26 από αυτούς θα είναι κληθέντες για κάθε αγώνα. Αυτός είναι ένας από τους κανονισμούς που έγιναν γνωστοί για τη νέα διοργάνωση της FIFA.
Σημειώνεται επίσης ότι ένας αθλητής δεν μπορεί να εκπροσωπήσει δύο διαφορετικούς συλλόγους στη διοργάνωση, πράγμα που σημαίνει ότι εάν γίνει μεταγραφή παίκτη μεταξύ των συμμετεχόντων συλλόγων, ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί πλέον να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.
Επιπλέον όταν δύο ή περισσότερες ομάδες από τον ίδιο όμιλο έχουν τους ίδιους βαθμούς μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, θα ισχύουν κριτήρια.
Ποια είναι τα κριτήρια στο Μουντιάλ Συλλόγων
α) μεγαλύτερος αριθμός βαθμών στα μεταξύ τους παιχνίδια
β) μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων μεταξύ τους
γ) η καλύτερη επίθεση
Για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα της διοργάνωσης, κανένας σύλλογος που συμμετέχει δεν μπορεί άμεσα ή έμμεσα να κατέχει τίτλους ή μετοχές οποιουδήποτε άλλου συλλόγου που συμμετέχει ή να συναλλάσσεται με αυτούς.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.