Απίστευτο: O Γκαγκαλούδης σούταρε τρίποντο και έδωσε… φάπα σε αντίπαλο (vid)
Πρωτοφανές σκηνικό σε αγώνα της National League 1, καθώς ο Γιάννης Γκαγκαλούδης του Έσπερου Καλλιθέας να χτυπάει τον αντίπαλό του και να τιμωρείται με αντιαθλητικό φάουλ στη συνέχεια.
Ένα απίστευτο και πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση του Εσπέρου Καλλιθέας με την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου για τη National League 1 το Σάββατο.
Το περιστατικό έγινε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, που αγωνίζεται στον Έσπερο, επιχείρησε ένα άστοχο τρίποντο και έριξε μια σφαλιάρα στον προσωπικό του αντίπαλο, τον Κατσουρί.
Ο Γκαγκαλούδης στη σχετική φάση στο 01:16:47:
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 46χρονος πολύπειρος γκαρντ τιμωρήθηκε με αντιαθλητικό φάουλ από τους διαιτητές για την ενέργεια του.
Για την ιστορία, ο Έσπερος πήρε το «ροζ» φύλλο αγώνα 93-71 με τον Γκαγκαλούδη να έχει 9 πόντους με δύο τρίποντα.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.