Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, την Τετάρτη (30/10), με το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα στις 17:00 (ΕΡΤ 2), τα κορίτσια του Λορέντσο Μιτσέλι αγωνίζονται στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, όπου αντιμετωπίζουν, για πρώτη φορά φέτος, τις «πράσινες», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volley League, με στόχο το «διπλό» και το «τρία στα τρία».
Δηλώσεις:
Λορέντζο Μιτσέλι: «Θα αντιμετωπίσουμε, για πρώτη φορά φέτος, ο ένας τον άλλον. Θα δούμε το επίπεδο των δύο ομάδων. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε όλα τα θετικά στοιχεία που μπορούμε από αυτό το ματς, τα οποία θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε. Τόσο εμείς, όσο και ο αντίπαλος, έχουμε νέα ρόστερ. Για να δούμε ποια ομάδα θα είναι καλύτερη αυτή την περίοδο».
Ιφιγένεια Σαμπάτη: «Πρώτο ντέρμπι για φέτος και μάλιστα, εκτός έδρας. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε δουλέψει πολύ. Με τις σωστές οδηγίες του προπονητή μας, θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί νικών μας, γιατί το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο».
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!