Με τις αναμετρήσεις Καρδίτσα-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ολοκληρώθηκε σήμερα (21/10) η τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Greek Basketball League. Οι δύο «αιώνιοι» είναι οι μόνοι με 3Χ3 στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, λίγες μέρες πριν το δεύτερο μεταξύ τους ντέρμπι τη φετινή σεζόν (27/10).
Το Σάββατο (19/10), ο Άρης υποδέχθηκε τον Προμηθέα, παίρνοντας τη νίκη απέναντι στους Πατρινούς, με πολυτιμότερο τον Λάντερς Νόλεϊ που μέτρησε 21 πόντους και 7 ριμπάουντ.
Παράλληλα, το Περιστέρι με τον Βαγγέλη Ζούγρη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, έφυγε με το πολύ σημαντικό «διπλό» από την έδρα του Αμαρουσίου.
O Πανιώνιος ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Γλυφάδας, με τους «κυανέρυθρους» να επικρατούν με 73-62 και να πανηγυρίζουν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο μοναδικό ματς της Κυριακής (20/10), ο Κολοσσός πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στην φετινή Greek Basketball League, χάρη σε ένα εξαιρετικό β΄ μέρος, στην έδρα του Λαυρίου (82-74), για την 3η αγωνιστική.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».