Στην ομάδα του Άρνε Σλοτ όμως υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση του Άλισον Μπέκερ, που αποχώρησε τραυματίας στο 79ο λεπτό.
Ο 32χρονος Βραζιλιάνος έπεσε στο έδαφος ζητώντας αλλαγή και ο Βίτεσλαβ Γιάρος τον αντικατέστησε κάνοντας το ντεμπούτο του με την ομάδα του Άρνε Σλοτ, καθώς ο Κουίβιν Κέλεχερ ήταν εκτός αποστολής λόγω ίωσης.
🚨⚠️ Van Dijk: “Alisson’s injury doesn’t look good”.
“It looks like a hamstring injury which was already bothering him, and from which he recovered”. pic.twitter.com/6y0pUoahui
Μετά το παιχνίδι, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ δήλωσε ότι δεν περιμένει ο Άλισον να είναι διαθέσιμος πριν από τη διεθνή διακοπή του Νοεμβρίου. Ανάμεσα στις δύο διακοπές για τις Εθνικές Ομάδες, η Λίβερπουλ έχει μπροστά της μια σειρά αγώνων αυξημένης δυσκολίας.
Μια σημαντική απουσία για τη βρετανική ομάδα, που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή Premier League, όπου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Τα παιχνίδια που αναμένεται να απουσιάσει ο Άλισον:
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia