Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο 14χρονος, έπειτα από πτώση από 4ο όροφο ακατοίκητης πολυκατοικίας στον Εύοσμο.
Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου σε πολυκατοικία της οδού Μολδοβλαχίας.
Ο ανήλικος παρελήφθη άμεσα από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, υποβλήθηκε σε εργαστηριακές εξετάσεις και αξονική τομογραφία. Σε λίγες ώρες θα υποβληθεί σε επέμβαση για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.