Με άσχημο τρόπο ξεκίνησε ο Προμηθέας τις υποχρεώσεις του στο εφετινό Basketball Champions League. Οι Αχαιοί δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους απέναντι στη Νίμπουρκ (Τσεχία), από την οποία και ηττήθηκαν με 78-86, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου της διοργάνωσης.
Η χαμένη μάχη των ριμπάουντ (33 έναντι 49 της Νίμπουρκ) και τα 17 λάθη, δεν επέτρεψαν στον Προμηθέα να βγάλει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.
Μετά το αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, οι Αχαιοί έχασαν την επαφή με τους Τσέχους, οι οποίοι πήραν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +5 (39-44) και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν μέχρι το φινάλε.
Κορυφαίος της ελληνικής ομάδας ο Ντάριους Πέρι με 18 πόντους, ενώ από τη Νίμπουρκ ξεχώρισε ο Νιγκέιλ Σίζερ με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του αναδείχθηκε ο Στέφεν Μπράουν με 14 πόντους.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σπουδαίες αναμετρήσεις προέκυψαν στους «16» του Champions League, με το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. - Τα «ζευγάρια» και όλο το μονομάτι ως τον τελικό.
Παροξυσμός για τον Μέσι στο Πουέρτο Ρίκο, σε φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την τοπική Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε - «Ντου» φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσουν τον θρύλο της μπάλας.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τις Φενέρ και Έφες στην Σερβία, ενώ η Χάποελ θα παίξει το ματς με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στη Σόφια, όπως ανακοίνωσε η Euroleague