Για κακούργημα διώκεται ο 16χρονος για τον βιασμό 13χρονης στη Θεσσαλονίκη – Τι δήλωσε ο πατέρας του
Ο 16χρονος αρνείται την κατηγορία του βιασμού της 13χρονης.
Στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 16χρονος που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 13χρονης ότι τη βίασε, σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εις βάρος του, ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη για βιασμό ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις εναντίον προσώπου που συμπλήρωσε τα 12 έτη.
Το 13χρονο θύμα αποκάλυψε ότι οι πράξεις τελέστηκαν σε εγκαταλελειμμένη οικία, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Η ίδια φέρεται να απευθύνθηκε πρώτα σε μία καθηγήτριά της και σε μία φίλη της, πριν προχωρήσει σε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (01-10-2024) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό.
Προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης ημεδαπής στην ίδια Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία, την προηγούμενη ημέρα (30-09-2024) στην περιοχή του Λαγκαδά, ο νεαρός προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη θέλησή της.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
«Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί έκανε την καταγγελία»
Ο πατέρας του κατηγορούμενου από την πλευρά του δήλωσε —σύμφωνα με την ΕΡΤ— πως «δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη μεταξύ των παιδιών. Ο γιος μου αρνείται ότι την ακούμπησε. Πήγαν απλά μια βόλτα σε ένα κλειστό καφενείο και γύρισαν στα σπίτια τους. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί έκανε την καταγγελία η 13χρονη».
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]
- Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων πανελλαδικά – «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, γιατί τα έχουμε ήδη χάσει όλα» –
- Ζάκυνθος: Στο ΔΙΚΕΠΑΖ το πίτμπουλ που δάγκωσε και σκότωσε το δίχρονο αγοράκι – Υπό συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)









![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-118x85.jpg)


![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442