Η ανεξάρτητη βουλευτής (προερχόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ), Αθηνά Λινού, γνωστοποίησε σήμερα Τετάρτη ότι έστειλε και δεύτερο εξώδικο στον Παύλο Πολάκη, χωρίς όμως να τον κατονομάζει. Το πρώτο είχε σταλεί τον Αύγουστο. Παράλληλα προειδοποιεί ότι θα ακολουθήσουν αγωγές.
«Καμία λέξη, κανένα υπονοούμενο δεν θα μείνει αναπάντητο και η αλήθεια θα φανεί στα δικαστήρια», αναφέρει επιπλέον σε ανάρτησή της στο facebook η Αθηνά Λινού.
«Μέχρι τέλους λοιπόν, ενάντια σε όσους με ύβρεις, συκοφαντίες και ανυπόστατες κατηγορίες πλήττουν τελικά τους ευάλωτους συμπολίτες μας»
Και ενημερώνει: «όλες οι αναγκαίες νομικές ενέργειες για να αντιμετωπιστούν οι συκοφαντικές επιθέσεις προς το πρόσωπό μου έχουν ξεκινήσει».
Αναλυτικά η ανάρτηση Λινού
«Όπως είχα δεσμευτεί, όλες οι αναγκαίες νομικές ενέργειες για να αντιμετωπιστούν οι συκοφαντικές επιθέσεις προς το πρόσωπό μου έχουν ξεκινήσει.
Παραδόθηκε ήδη το δεύτερο εξώδικο και θα ακολουθήσουν οι αγωγές. Καμία λέξη, κανένα υπονοούμενο δεν θα μείνει αναπάντητο και η αλήθεια θα φανεί στα δικαστήρια.
Μέχρι τέλους λοιπόν, ενάντια σε όσους με ύβρεις, συκοφαντίες και ανυπόστατες κατηγορίες πλήττουν τελικά τους ευάλωτους συμπολίτες μας – και κατά κύριο λόγο τα παιδιά που έχουν ανάγκη – για μικροπολιτικούς και επικοινωνιακούς σκοπούς.
Γιατί αυτήν την υποχρέωση έχω ως ιατρός, καθηγήτρια, βουλευτής και ευσυνείδητος πολίτης πάνω από όλα», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η Αθηνά Λινού.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».